Fijn huisje voor Classic

Prijs: notk | Geplaatst: ma, 2020-10-26 22:06
Deze advertentie is gesloten
Images: 

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Merrie
Leeftijd:
16 jaar
Stokmaat:
163 cm
Kleur:
Bruin
Discipline + Niveau:
DressuurL
EnduranceKlasse 1
SGWM
SpringenL
Ras / stamboek:
Kruising
Stamboekpapier:
Ja
Afstamming:
Afstamming
Moeder: 
Wimborn Louis Lou
Vader: 
Eurocommerce Washington
Vader van moeder: 
Gagson Wimborn

5-sterren huisje gezocht waar Classic oud mag worden.

Classic is 16 jaar en 1.63, ze heeft voor 70% Anglo Arabisch bloed dit zie je ook terug in haar karakter. Ze is goudeerlijk en ontzettend veel op mensen gericht, maar kan wel snel zenuwachtig worden. Vooral als het anders gaat, dan ze gewend is ( autistische trekjes ;-)) Daarbij vindt ze het prettig om andere paarden in haar omgeving te hebben, maar niet te dicht bij. Een open stal aan weerszijden is vanwege haar voedernijd dan ook niet geschikt. Ze kan wel prima in een rustige kudde.

Classic kan nog recreatief gereden worden. Door een oude peesblessure (nu 10 jaar geleden) kan je niet meer met haar springen of langeafstands ritten maken In 2011 heb ik bij haar een veulen gefokt, nakomeling is nog bij mij. Bij het perfecte huisje zou ze nog een veulentje kunnen krijgen. Ze is zelf ooit geklasseerd als: L2 dressuur, L Springen (+10) , M eventing en klasse 1 endurance (hippiade kampioen 2016).

Mocht je denken, wauw ik heb een fijn plekje voor haar, dan kom ik graag met je in contact en vind ik het belangrijk om afspraken vast te leggen. Ook kom ik uiteraard kijken hoe haar nieuwe thuis eruit komt te zien. Heb jij een fijn plekje voor haar? Een goed tehuis is veel belangrijker dan de prijs. En zal het eerder om een symbolisch bedrag gaan.

Classic is te vinden onder de naam Euroclassic Wimborn op horsetelex.nl. recente rijfilmpjes kan ik sturen via app

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina