Bijrijder gezocht voor 6 jarige Barock Pinto ruin.

Gevraagd | Prijs: notk | Geplaatst: ma, 2020-10-26 14:04
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Gezocht in omgeving Beneden Leeuwen, een bijrijder met ervaring, zou leuk zijn als je affiniteit hebt met horsemanship of natuurlijk paarden houden, maar is geen moet. Ik ben zelf 34 en Axel is 6, ingereden en bekend met grondwerk, dubbele lijnen. Ik kan hem echter zelf niet doorrijden vanwege mijn reuma. Hij heeft een tijd stil gestaan. 

Hij staat aan huis met twee shetlanders op onze mini Paddock Paradise. 24/7 buiten met inloop stal. Geen ijzer, geen deken, wordt bitloos gereden.

Hij heeft van alles al wat geprobeerd, springen, working equitation, buiten ritje. Hij is echter nog erg onzeker en schrikkerig. Dus zeker in het begin wil ik er zelf bij zijn. Rijden heeft in het begin nog geen prioriteit. Axel is een enorme slimmerik dus zal t vooral eerst grondwerk zijn en een band creëren. Graag wil ik als we het rijden oppakken dat je dan les neemt.

Alles is verder bespreekbaar, dagen en tijden, het zou fijn zijn als je mee kan helpen met de dagelijkse taken, mest scheppen, hooi netten vullen, etc. 

Ook de shets mogen aandacht. Ik ga graag wandelen of doe met een al wat grondwerk, vind ie erg leuk. 

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina