Fotoshoots aangeboden!

Prijs: notk | Geplaatst: wo, 2020-08-05 11:52
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Staat:
Nieuw

Mignonne Photography biedt fotoshoots aan voor paarden en/of honden!

Ik ben gevestigd in het mooie Drenthe, waar vele prachtige fotolocaties zijn. De locatie is natuurlijk naar wens, zo is het een mogelijkheid dat ik naar de stal kom, voor bijvoorbeeld rijfoto's, of dat ik jullie als combinatie op wedstrijd fotografeer.

Mijn doel is om de band vast te leggen tussen mens en dier en om foto's af te leveren die eer doen aan het dier. Inmiddels fotografeer ik 5 jaar, waarbij ik vele verschillende modellen heb vastgelegd. Ik fotografeer met een nikon D750 en 70-200 f2.8.

De kosten voor een fotoshoot van een paard zijn 40 euro. Hiervoor staat ongeveer 1.5 -2 uur. Naderhand krijgt u 15-20 foto's met logo op klein formaat en u kiest zelf hiervan 5 foto's op groot formaat.

De kosten voor een fotoshoot met een hond zijn 35 euro. Hiervoor staat ongeveer 1 - 1,5 uur. Naderhand krijgt u 10-15 foto's met logo op klein formaat en u kiest zelf 5 foto's op groot formaat.

20 km rondom Wapserveen reken ik geen reiskosten, daarna geldt €0,19 per km vanaf 8351GG. Hierbij zijn locaties zoals de Genieput in Havelte en het Drents Friese Wold dus voordelig! 

Op mijn website is mijn volledige portfolio en de werkwijze te vinden: https://mignonnew.wixsite.com/mignonnephotography/

Zijn er nog vragen of heeft u andere wensen, neem dan gerust contact op via een pb of een email!

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina