Barefoot kids zadel

Prijs: €200,00 | Geplaatst: wo, 2019-06-12 16:51
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Staat:
Gebruikt
Discipline:
Boomloos
Materiaal:
Kunststof

Te koop een Barefoot kids zadeltje (maat x0). Mijn dochter van 11 jaar is er bijna uitgegroeid en onlangs heb ik een maatje groter voor haar gekocht. Deze mag dus naar een ander ruitertje voor een nieuwe ronde.

Het zadel verkeerd in goede staat maar heeft natuurlijk wel zo zijn gebruikssporen. Inclusief een nette licht roze pad die er keurig onder past (foto nr. 8 of de foto's met de pony benaderen de werkelijke kleur het beste), beugelriemen met hoezen (er kan dus met gesp onder gereden worden), composiet korfbeugeltjes en een singeltje van Cottage Craft van 50 cm. Singeltje is in goede staat alleen de gespen hebben wat roest. De rolletjes van de rolgespen werken echter nog prima.

Er zit een flexibele pommel in. De rits van de pommel is kapot (zie foto). Wanneer de pommel goed is dan is er geen enkel probleem want in de 2 jaar dat wij het zadel hebben bleef alles keurig zitten. Wil je er een andere pommel in, dan vereist dit wat handigheid en of spierballen. De rits kan gerepareerd worden bij custom treeless. Er zijn ook mensen die zelf netjes gaatjes prikken en er een veter doorheen rijgen. Maar dat laat ik aan de nieuwe eigenaar over.

Wij wonen in Roemenië en daar ligt het zadel nu ook. In de tweede helft van juni nemen vrienden van ons het mee naar Nederland en dan kan het vanuit NL verstuurd worden of opgehaald worden in Kamerik.
Vaste prijs 200 Euro voor de complete set

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina