Westeria 2-paards volpolyester paardentrailer (nieuwe vloer)

Prijs: €2.450,00 | Geplaatst: ma, 2019-06-10 14:32

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Staat:
Gebruikt

Ivm overlijden een keurige polyester Westeria 2-paards volpolyester paardentrailer uit 1998
* Nieuwe vloer (2019)
* Met zadelkamer

De eigenaresse was al ongeveer tien jaar geleden gestopt met paardrijden. De trailer had ze aangehouden voor het geval ze het paardrijden weer zou oppakken. Ze was ervan overtuigd dat ze voor de opbrengst nooit meer zo'n fijne trailer zou kunnen terugkopen.

Dat de trailer tien jaar heeft stilgestaan heeft voor- en nadelen. Het voordeel is dat de trailer er erg netjes uitziet voor z'n leeftijd. Er heeft immers 10 jaar geen paard in gestaan. Nadeel is dat hij wel weer goed in orde gebracht moet worden.

De grote klus, het vervangen van de vloer is, al gedaan. Er zit een nieuwe zware betonplex vloer in. De dikke rubberen mat was nog goed en is er weer terug ingegaan. Bij het terugplaatsen van de mat en de zadelkamer is alles weer goed dichtgekit.

De verlichting is in orde en de stekker is vervangen. De remmen en banden moeten nog wel nagekeken worden. Aangezien ik geen E-rijbewijs is wordt dat lastig voor mij. De banden (185/70 R13) zijn +/- 10 jaar en wel aan vervanging toe. Afhankelijk van het bod zouden we de kosten van banden/remmen kunnen delen.

De trailer heeft een afsluitbare zadelkamer voor 2 zadels. Het sleuteltje van de zadelkamer is aanwezig. De sleutel van het andere voordeurtje is helaas kwijt. Dat deurtje kan wel van binnenuit op slot worden gedaan.

Het rolmatje boven de klep rolt niet meer lekker. Prima tegen het inregenen als hij lagere tijd gestald wordt. Maar in het gebruik is het handiger hem te verwijderen (of m te vervangen door een andere).

Massa ledig voertuig: 680kg
Maximum massa beladen: 2000kg
Laadvermogen: 1320 kg

Registreer en log in om contact op te nemen met gize.
↑ Naar het begin van de pagina