Passier Grand Gilbert dressuurzadel 18 inch medium boom

Prijs: €200,00 | Geplaatst: za, 2019-05-18 10:27
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Staat:
Gebruikt
Discipline:
Dressuur
Materiaal:
Leer

Wegens overkompleet. Dressuurzadel van zeer goede kwaliteit. Zadel is technisch helemaal goed. Vulling, singelstoten, boom, leer... 100% in orde. Bouwjaar is een tijd geleden, maar het zadel is weinig gebruikt en daardoor nog zeer goed.

Helaas hebben mijn katten ook geprobeerd in het zadel te zitten - het zitvlak is daardoor wat oppervlakkig beschadigd met krassen. Zie en voel je niets van als je in het zadel zit, maar mooi is natuurlijk anders. Vandaar ook de lage prijs.

Zadel past op een niet al te breed sportpaard, maar zou ook heel goed kunnen passen op sportpony's. Zadel geeft mooie ruimte bij de schoft en ligt goed in balans.
Deze Grand Gilbert zadels van Passier zijn echt heel fijn om mee te rijden, als ruiter krijg je veel steun van het zadel. De kniewrong is mooi dik. Superfijn zadel!

Ligt hier helaas alweer een paar jaar in de kast en het ziet er ook niet naar uit dat ik deze binnenkort weer ga gebruiken (ben overgestapt op haflingers). Vandaar - buitenkansje voor iemand die voor weinig geld een écht goed zadel wil!

Voor alles fotos, zie deze link: https://myalbum.com/album/fpPZQIZCEPK7

Passen mag. Als het niet past, neem ik het weer van je terug. Af te halen nabij Drachten, Friesland.

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina