Bokt.nl • Horseball in de Randstad
Pagina 1 van de 1

Horseball in de Randstad

Link naar dit berichtGeplaatst: 03-09-19 20:23
door Jenniferbro
Heeyy allemaal,

Ik zit al een tijdje met een dingetje. -O-
Ik zou héél héél héél graag aan de sport horseball willen doen. Ik ben een beetje uitgekeken op dressuur en springen en wil graag iets nieuws proberen. Alleen, hier komt het dingetje, deze tak van paardrijden wordt letterlijk nergens in heel de Randstad gegeven. Niet in Utrecht, Amsterdam, Den-Haag, Leiden, Haarlem, ga zo maar door. Ik heb al overal gezocht en zou er best wel wat afstand voor willen afleggen, maar bijvoorbeeld Enschede, Venlo en Delftzijl gaan mij simpelweg te ver... :(

Dus nu zijn mijn vragen:

1. Weten jullie of er toch wel ergens in de Randstad een manage is die aan horseball doet?
2. Waarom is deze sport zo uitgestorven? (Ik kan me herinneren dat een aantal jaar geleden nog redelijk wat horseball in Nederland gespeeld werd).
3. Is er een manege in de Randstad die regelmatig clinics geeft? Zo ja, welke?
4. Zijn er nog meer bokkers die graag horseball willen spelen en in de Randstad wonen? Misschien kunnen we daar iets mee :)

Ik ben echt benieuwd!

Bedankt voor de reacties!! _/-\o_

Link naar dit berichtGeplaatst: 10-10-19 14:50
door Freedomrider
Hee @Jenniferbro!

Er wordt zeker wel horseball gespeeld in de randstand! In de regio Utrecht zijn er meerdere clinics geweest maar bijvoorbeeld ook in Gouda.

Je zou eens kunnen kijken op www.horseballshop.nl, ik weet toevallig dat de eigenaren daarvan ook clinics geven! Misschien kunnen zij je verder helpen! *\o/*