Bokt.nl • Rijden in het buitenland
Pagina 1 van de 1

Rijden in het buitenland

Link naar dit berichtGeplaatst: 24-02-21 15:19
door X_Hanne
Hey allemaal,

Ik ben een 20-jarige ruiter die ondertussen al meer dan 10 jaar in de paarden zit. Ik ben gebeten door de microbe en het heeft me eversince nooit meer laten gaan. Mijn hart ligt bij de paardensport en ik droom ervan ooit mijn beroep te kunnen maken van mijn (uit de hand gelopen) hobby. Momenteel studeer ik nog. Ik combineer dat met lesgeven, het volgen van opleidingen Horsemanship & Instructeursopleidingen aan de Vlaamse Trainersschool, zelf paarden opleren, aan- en verkoop van paarden en uiteraard het trainen van mijn en andersmans paarden om uit te brengen op wedstrijd. Heel gemotiveerd dus !
Nu wil ik graag mijn grenzen verleggen en mijn kennis uitbreiden. Ik zou dus graag gaan lessen in het buitenland. Stage of werkvakantie waarbij ik de mogelijkheid krijg les te nemen met de sportpaarden ter plaatse. Zowel eventing, dressuur als springstallen mogen. Mijn hart ligt dan wel bij de springsport, doch met dressuur kan je mijn hart minstens evenzeer bekoren.
Wie heeft dit al gedaan of kan me stallen aanraden waarmee ik contact zou kunnen opnemen? De periode waarin ik ga maakt niet uit en is te bespreken.
Alvast bedankt !

Re: Rijden in het buitenland

Link naar dit berichtGeplaatst: 24-02-21 15:37
door Toushie
Heb even getemd , staat verkeerd.
Kan je verder niet helpen maar hoop dat je van andere bokkers informatie kan krijgen om je dromen waar te maken.

Re: Rijden in het buitenland

Link naar dit berichtGeplaatst: 25-02-21 13:10
door Coby
HAW -> BEU omdat dit een vraag betreft over werken in het buitenland.

Re: Rijden in het buitenland

Link naar dit berichtGeplaatst: 26-02-21 14:52
door Essie73
Omdat TS onvoldoende berichten heeft voor dit forumdeel, word dit topic gesloten.