Bokt.nl • Vakantie met vriendinnen
Pagina 1 van de 1

Vakantie met vriendinnen

Link naar dit berichtGeplaatst: 08-07-19 16:34
door Snollygoster
Dag Bokkers :wave:

Omdat het lot heeft beslist dat mijn vriendinnen en ik deze zomer plots allemaal tegelijk single zijn hadden we er graag een onvergetelijke zomer van willen maken door een spontane vakantie te boeken.
We hebben alvast data kunnen prikken waarvoor iedereen vrij is en komen dan op 8 dagen uit.

Nu twijfelen we nog tussen een roadtrip of gewoon met het vliegtuig ergens heen te gaan. Persoonlijk ben ik meer fan van roadtrippen, maar zie hier in ons geval wel enkele pro's en cons. De voordelen zijn voornamelijk dat je zelf de vrijheid hebt om te gaan waar je wilt, daarnaast zijn we met vier chauffeurs dus kunnen we best wel behoorlijke afstanden aan één stuk door afleggen. Het nadeel is dat de data net vallen in de overgang van juli naar augustus, dit is dus drukte op de weg gegarandeerd. Daarnaast zijn we misschien wat te beperkt in tijd om te gaan roadtrippen.

We zijn het er allemaal over eens dat we graag een zon, zee en strand vakantie zouden willen, maar ook wel ergens iets waar wat te bezichtigen valt qua cultuur en iets te beleven is qua uitgaansleven. De budgetten liggen tussen €600-1000 ongeveer, we zijn allen namelijk nog studenten. Alleen over de locatie zijn we het nog niet helemaal eens, dit zijn onze ideeën:
- Spanje
- Frankrijk
- Italië
- Kroatië
- Griekenland

Hebben jullie tips om vier vriendinnen aan een onvergetelijke vakantie te helpen? Alvast bedankt!

Link naar dit berichtGeplaatst: 08-07-19 16:36
door Celiien
Met 8 dagen zou ik lekker een vliegtuig ergens naartoe pakken en daar een auto huren voor een of twee dagen. Los misschien? Kan je leuk uit, aan het strand/zwembad hangen en je kan ook een auto (Of fiets/scooter) pakken om het eiland over te gaan!
Mocht je willen ken ik nog een super leuk appartement in kos stad. Wel basic maar toffe eigenaren en gok in t hoogseizoen incl vucht rond de 500 pp

Re: Vakantie met vriendinnen

Link naar dit berichtGeplaatst: 09-07-19 07:43
door Relaxed
8 dagen roadtrippen lijkt me een beetje kort en zonde van je tijd. Ik zou lekker naar Ibiza gaan en daar auto huren en lekker rondkijken :j

Re: Vakantie met vriendinnen

Link naar dit berichtGeplaatst: 09-07-19 08:03
door Winged
Qua budget verschillen de landen niet heel veel, waarschijnlijk Griekenland en Kroatië het goedkoopst. Ik zou ook het vliegtuig pakken. Probeer skyscanner eens. Vertrekdag selecteren. Nederland. En dan 'overal'. Kijken wat het goedkoopste is... Op locatie kun je vast wel een auto huren.