Het grote backpacktopic

Moderators: Duhelo, Essie73, Muiz, Ods, NadjaNadja, MirandaT

 
 
Emmaa_
Berichten: 20908
Geregistreerd: 26-05-07

Re: Het grote backpacktopic

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-08-18 18:03

Of je neemt gewoon een sarong mee in je tas (neemt amper ruimte in beslag) en knoopt die even om als je een tempel binnen loopt. En kijken of je dat kan plannen zodat je 's morgens ook gewoon een shirt dat je schouders bedekt aantrekt.

Don't look back in anger.Emmaa_
Berichten: 20908
Geregistreerd: 26-05-07

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-09-18 12:53

casperzazoe schreef:
DTP heb ik juist helemaal geen last van gehad. Enkel van rabiƫs ben ik 1x wat koortsig geweest, bij de rest wel een flink bak spierpijn :+
Geef altijd aan dat je naar een private hospital wil! Vaak willen ze dan eerst je zorgpas zien, dus neem die altijd mee. Voor malaria moet er bloed geprikt worden en dat kan met wat pech best verkeerd uitpakken als je in een slecht ziekenhuis zit .

Dan zou ik wel eerst 100% zeker weten dat je verzekering ook private hospitals dekt op je vakantiebestemming want als dat niet zo is ben je echt zwaar de klos en zit je met een gigantische rekening.

Ik heb voor een half jaar Zuid-Afrika alleen DTP en Hep A + B gehaald. Mijn arm is een tijdje heel zuur geweest van de DTP, de hep a en b cocktail brandde behoorlijk bij het zetten maar zakte daarna ook gelijk weer weg.

Don't look back in anger.

Emmaa_
Berichten: 20908
Geregistreerd: 26-05-07

Re: Het grote backpacktopic

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-11-18 13:19

Ik heb eigenlijk alleen maar hele positieve ervaringen met hostels, vooral in Toronto echt top. Sliep daar wel op een wat kleinere kamer, dat werkt voor mij toch beter dan die gigantische zalen.

Enige echt slechte was in Londen of all places. Hostel was smerig (echt heel smerig), ik sliep op een zaal met 11 anderen en daarvan was er een groep van 7 kerels uit Trinidad en Tobago die echt super super aardig waren (heb zelfs nog een avondje met ze zitten drinken en echt, hele aardige gasten) maar die het ook leuk vonden om tot 3 uur 's nachts op de hotelkamer te chillen met de lichten aan, muziek aan en pratende. Ben toen op een gegeven moment zo boos geworden _O-

Don't look back in anger.

Emmaa_
Berichten: 20908
Geregistreerd: 26-05-07

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-11-19 12:03

Toronto is echt een hele leuke stad maar de omgeving is niet heel denderend. Dan kan je beter wat verder naar het noorden, waar het ook wat bergachtiger is idd. Ik ben er in januari geweest en het was toen inderdaad wel echt godsallejezus koud.

Don't look back in anger.


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot, Lauraa en 6 bezoekers