London II

Moderators: Dani, Firelight, NadjaNadja, Duhelo, Muiz, Essie73

 
 
Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 31-10-15 10:07

Yasmine schreef:
The Cursed Child gaat in juli in première, maar ik heb tickets voor preview voorstellingen in juni. Het is intussen wel al tem september uitverkocht.

Ik heb overigens wel dikke mazzel gehad. := Ik had me ingeschreven voor priority presales, dus ik mocht een dag op voorhand al tickets kopen. Ik zat om 12u (wanneer de presales begonnen) meteen in de wachtrij en was nr 330, na 10 minuten had ik tickets. Even later zag ik dat er mensen waren die nr 33.000 in de wachtrij waren :wow:

Dan heb je echt mazzel gehad! Ik was tijdens de presale Nr 7000 in de wachtrij :-O Maar alsnog voor juli kaarten kunnen krijgen op rij 7 in de stalles dus ik ben ook de gelukkigste mens op aard. Volgens mij kan je pas vanaf januari 2017 nu deel 1 boeken. Niet normaal hoe snel iets op voorhand al kan verkopen.

Enige kans is nog de loterij maar die zal wel hysterisch druk zijn voor deze shows. Laatst in NYC bij de Hamilton loterij 500+ mensen voor 21 kaarten en dat iedere voorstelling weer.. Ik gok dat HP dat gaat overtreffen.


Anoniem

Re: London II

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-04-16 21:30

Aladdin is geweldig! Zeker een must see als je ook van de film genoten heb. Hele gave decors en echt een avondje Disney. Ik heb hem in NYC gezien en heb ook kaarten voor juli als ik weer naar Londen ben. Nu al zin in!

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-08-16 20:23

Foaly schreef:
Nou ik heb geboekt hoor :D 27 - 31 oktober, en inderdaad in de Safestay. Heb er nou al zin in :D

Kom ik gelijk met mijn volgende vraag: wat is de beste (veiligste/goedkoopste) manier om aan musicaltickets te komen? Op mijn lijstje staan voorlopig nog the Phantom of the Opera, Les Mis, Wicked en In the Heights :D


* The Phantom zou ik van te voren boeken, die is aardig druk en hebben alleen donderdagmiddag dayseats. Kan via de officiële website: http://phantomoftheopera.seetickets.com ... rchorganic
* Les Mis het zelfde, altijd vol en geen dayseats. Officiële website: https://tickets.delfontmackintosh.co.uk ... p?ShoID=22
* Wicked kan je goed met dayseats doen. Om 10.00 uur gaat de boxoffice open en kan je max 2 kaarten per persoon kopen voor 29,50 pond (front row). Ik zou er zeker wel rond 08.00 uur wezen, dan ben je zeker van plaatsen. Ontbijtje mee en gaan ;-)
* In the Hights kan je ook van te voren kopen, hebben geen dayseats. Het theater is niet heel groot en vanaf de laatste rij heb je nog steeds perfect zicht en kosten 22,50 pond. Tenzij je onder de 25 bent dan betaal je standaard maar 15 pond vanaf band a. Officiële website: https://www.intheheightslondon.com/book

Meer info over dayseats:
http://www.theatremonkey.com/dayseatfinder.htm
En over alle shows mocht je nog ergens een gaatje over hebben ;-)
http://www.theatremonkey.com/daybydayindex.htm

Maar een mooi lijstje! Ga je heel veel plezier mee hebben!

Anoniem

Re: London II

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-08-16 00:10

In the heights was echt de verrassing van mijn laatste tripje Londen. Inderdaad zeker de moeite waard, mazzel nog in de laatste week :-)

Anoniem

Re: London II

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-08-16 17:21

Hahaha ik ga toch zo mijn best doen om voor die show kaarten te krijgen!

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-10-16 22:38

http://www.tortilla.co.uk Zit op Strand, heerlijke burritos die je zelf samen kan stellen voor weinig. 5 minuten lopen vanaf West End.

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-01-17 18:36

The monument is ook een mooi uitzichtpunt en niet duur! http://www.themonument.info/visitor-information.html
Wat ook altijd leuk is om te doen zijn fietstours, vaak is dit ook in het Nederlands nog mogelijk. Zo zie je veel over een wat grotere afstand in weinig tijd.


Anoniem

Re: London II

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-01-17 20:33

Heel gaaf! Ik ga 5 december ook naar Hamilton, 30 jaar ouder geworden vandaag door de pre-sale.. haha. Zelf nooit geweest rond de jaarwisseling dus helaas geen tips..

Anoniem

Re: London II

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-04-17 20:30

Oyster is wel het meest makkelijk, ga je nooit over de prijs van een dagkaart heen en kan op alle metrostations gekocht worden maar ook weer ingeleverd in de automaat. Krijg je ook je 5 pond statiegeld voor de kaart weer terug.

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-09-17 08:28

Foaly schreef:
.....

Heeft iemand nog West End tips, trouwen? Ik heb al tickets voor Hamilton :D maar zijn er nog andere leuke shows/aanraders? De classics (Wicked, PotO, Les Mis) heb ik al gezien :)


42nd street schijnt een enorm goede revival te zijn. Ben je ook al naar Book of Mormon geweest? Die kan ik je ook zeker aanraden. Verder speelt pinokkio van het National Theater.

Mijn tickets voor Hamilton zijn gecanceld :-( De vervangende tickets vielen echte buiten mijn week vakantie naar Londen.. dus hopelijk kunnen ze die nog omzetten.

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-09-17 12:38

Ik was zeker not amused.. maar het theater wordt groots verbouwd en door archeologische vondsten hebben ze vertraging opgelopen. Alle previews zijn daardoor gecanceld. Had prachtige plaatsen op rij 2 in het midden, nu maar afwachten of ik nog in mijn vakantie week kan en wat mijn plaatsen dan zijn. Anders is het wachten tot juli volgend jaar als er weer plaatsen in de verkoop gaan..

Wat leuk Taartje! Veel plezier!

Anoniem

Re: London II

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-04-18 08:47

Als je echt een show hebt welke je graag wil zien dan zou ik deze zeker van te voren en via de officiele site van de show boeken. Ik ga zelf alleen nog maar naar Londen om shows te kijken en dan koop ik mijn kaarten altijd op de dag zelf. Veel shows hebben dayseats of een loterij, online of in persoon bij de boxoffice. Dan betaal je meestal tussen de 15 en 30 pond voor een kaart. Op de website van de show staat vaak bij de tickets of ze een dayseat of lotterij hebben en hoe dit werkt. Is even uitpluizen maar dan kan je voor een leuke prijs naar een West End show :-)

Anoniem

Re: London II

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-11-18 01:28

Als het goed is opent ook winter wonderland in hyde park vandaag tm 6 januari. Leuke plek om te bezoeken!

Voor het door Londen lopen is het misschien leuk om de volgende website te bekijken: https://www.the-magician.co.uk Hier staan wandelroutes op langs plaatsen en filmlocaties van Harry Potter.

Anoniem

Re: London II

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-02-19 10:33

Ben je ook fan van de Sherlock serie met Benedict Cumberbatch? Dan kan je ook naar Speedy's cafe gaan op 187 North gower street. Dat is het café uit de serie naast het huis (de voordeur) waar alles is opgenomen.

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-12-19 19:39

Flat Iron Steak zit op meerdere locaties in Londen en heeft heerlijke steak voor een leuke prijs. Je betaald £11,- voor de steak en daarnaast kies en betaal je de gekozen bijgerechten apart. Heb daar heerlijk gegeten afgelopen november. We waren per persoon £25,- in totaal kwijt, zeker een aanrader!

https://flatironsteak.co.uk

[ img ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 7 bezoekers