4 Maanden werken in Zweeds Lapland

Moderators: xingridx, Essie73, Muiz, NadjaNadja, Firelight

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

anoukwendy
Berichten: 2330
Geregistreerd: 01-01-10
Woonplaats: Zweden

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-10-19 07:46

Hier nog iemand die verliefd is op zweden en er woont <3 spreek je ook al zweeds? :D
Ik heb zo’n warme overal voor de winter, werkt voor mij echt perfekt. Hier is het koudste -22 geweest maar ook dan hou ik me warm!


anoukwendy
Berichten: 2330
Geregistreerd: 01-01-10
Woonplaats: Zweden

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-10-19 08:02

Nikass schreef:
Niet om de stemming in dit vrolijke topic te bederven :o maar ik kan me niet voorstellen dat het alleen maar allemaal leuk en romantisch is daar (ik hoop het wel voor je hoor *\o/* )
Ik ben dus ook wel benieuwd naar de minder leuke kanten.
Een kennisje van mij heeft stage gelopen in Lapland in de winter, en zij had bijvoorbeeld best moeite met de korte dagen. Fysiek, maar ook wat betreft verveling.
Ik ben benieuwd hoe jij het gaat hebben.


Hier wil ik ook even op reageren. Ik heb eigenlijk helemaal geen moeite met de kortere dagen. Ik doe gewoon alles wat in zomers ook doe, rij gewoon door het bos met een zaklamp in mn ene hand en de teugels in mn andere of gewoon een lampje op mn hoofd. Vooral met de sneeuw is het helemaal niet zo donker eigenlijk. Natuurlijk ben je veel sneller moe omdat je minder licht hebt, maar het valt me mee.

En zoals al eerder gezegd is de kou absoluut niet te vergelijken met nederland, in nederland kreeg ik al winterbenen bij +2, hier krijg ik het niet eens bij -20. En qua wegen, je hebr spijkerbanden dus 70/80 rijden is heel normaal, wel altijd voorzichtig zijn natuurlijk maar dat is allemaal zo anders dan in nederland met die paniek als er 2cm sneeuw is gevallen.

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geriette en 0 bezoekers