Kampeertopic, tips en tricks! Waar zijn die kampeerders?

Moderators: MirandaT, Duhelo, Essie73, Muiz, Ods, NadjaNadja

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Noeps
Berichten: 15991
Geregistreerd: 19-12-04

Re: Kampeertopic, tips en tricks! Waar zijn die kampeerders?

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-08-18 12:24

Ik zou dan na het weekend gaan kijken. De winkel sluit vanmiddag op tijd, is morgen even open en is dan tot en met dinsdag dicht. De webshop en het logistiek centrum worden in de tussentijd verder leeggehaald. Ze hebben nog heel veel staan. Woensdag zijn de winkels dan weer wat aangevuld en heb je kans om nog wat leuke spullen te scoren. Het is nu een bende. Volgens mij is de vestiging Roermond nog langer dicht trouwens. O en neem de tijd, je staat denk ik wel een half uur in de rij bij de kassa’s.

[o]


Noeps
Berichten: 15991
Geregistreerd: 19-12-04

Re: Kampeertopic, tips en tricks! Waar zijn die kampeerders?

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-08-18 18:33

Roden is morgen wel open. Er zal alleen weinig aangevuld zijn gezien ze maandag en dinsdag alles wat nog uit de webshop en logistiek centrum (en wellicht ook uit Roermond) komt gaan verdelen over de winkels.

Dan was er net op een gunstig moment Lena :wow:

[o]

Noeps
Berichten: 15991
Geregistreerd: 19-12-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-08-18 09:01

SdaphneS schreef:
Dat is toch ook echt wel vervelend voor de medewerkers lijkt mij. Dat het nu extreem druk is en de winkel helemaal gesloopt wordt door sommige bezoekers. Iemand al een idee of er wat nieuws in het pand in Roden komt?

Wij gaan er niet heen, we hebben alles en ik had beelden op rtv noord gezien en haat zulke drukte. :+

De medewerkers lopen op tandvlees. Ze moeten het met minimale bezetting doen en dan sta je in zo’n chaos.

Wat betreft het pand: het is natuurlijk nog niet duidelijk of vb definitief de deuren moet sluiten of dat er alsnog een overname komt :). Ze deden en doen het qua omzet/m2 namelijk best prima. Ik hoop wel dat er snel duidelijkheid komt. De andere panden zijn kleiner dan Roden, die is verreweg het grootst.

[o]

Noeps
Berichten: 15991
Geregistreerd: 19-12-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-03-19 11:59

Ha, een kampeertopic. Leuk!

Mijn vriend en ik gaan dit jaar voor het eerst met de tent (die we nog niet hebben) en alle benodigde meuk (die we ook nog niet hebben) naar de Ardèche (plekje is al geboekt).
We hadden beter een jaar geleden kunnen bedenken dat we tóch wilden kamperen. Vriend werkte toen nog op het hoofdkantoor van de welbekende kampeerketen die in de zomer failliet ging, hadden we nog wat personeelskorting kunnen scoren :7.
Ik ga het topic eens op mijn gemakje teruglezen voor tips en adviezen :D.

[o]


Noeps
Berichten: 15991
Geregistreerd: 19-12-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-06-19 12:53

Wat een heerlijk plekje daar!

Wij hebben vanochtend onze tent deels opgezet om te checken of alles klopt - en stiekem ook zodat we niet al op dag 1 het hitje van de camping zijn omdat we nog nooit hebben gekampeerd :))

[ img ]

[ img ]
Dit is meegeleverde handleiding. Het had van mij een tikje uitgebreider gemogen :=. Het filmpje op de website gaf gelukkig een stuk meer duidelijkheid.

Nu is het aftellen tot we vakantie hebben!

[o]

Noeps
Berichten: 15991
Geregistreerd: 19-12-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-07-19 07:46

SusanH schreef:
Ik heb destijds zo'n gasbrander gekocht die je niet moest prikken maar die op zo'n gasflesje gaan: https://www.bol.com/nl/p/campingaz-cv30 ... oductImage

Op scouting hadden we wel die prikflesjes en ik heb het iets te vaak (bijna) fout zien gaan. Het is toch best een gepriegel en bovenstaand is wat dat betreft gewoon veiliger leek mij.

Die hebben wij ook gekocht. Ben benieuwd!

Wij vertrekken morgen eind van de middag. Eerst een overnachting in Luxemburg en dan door naar de Ardèche.
Vanwege het overlijden en de uitvaart van mijn opa gaan we 2,5 dag later weg dan gepland, we zouden nl. gisterochtend eigenlijk al gaan. Ik heb de camping gemaild of we wat langer kunnen blijven, maar ze zitten helaas vol. Maar dat is ook geen ramp, er is dan vast in het noorden van Frankrijk of Luxemburg een camping te vinden waar we nog een paar dagen kunnen staan. Tips zijn welkom :))

[o]

Noeps
Berichten: 15991
Geregistreerd: 19-12-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-07-19 17:49

Mooi!!

Wij zijn geïnstalleerd op de camping en openen nu het eerste biertje. De tent opzetten met 39 graden was op z’n zachtst gezegd nogal afzien :D

[ img ]
Maar we hebben een heerlijk plekje zo <3

[o]

Noeps
Berichten: 15991
Geregistreerd: 19-12-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-08-19 12:45

Er komen weer mooie plaatjes en plaatsjes voor in zeg <3.

Wij zijn inmiddels weer thuis, dagje eerder dag gepland. Voor vandaag was alleen regen voorspeld en gisteren was het nog heerlijk weer. Dus lekker rustig aan de tent ingepakt, om 13.30 reden we weg uit Frankrijk en om 20.30 draaide de eerste was in Groningen.

Het kamperen is ons enorm goed bevallen, zeker voor herhaling vatbaar. Laatste camping waar we stonden was alleen niet zo denderend.

We hadden een prachtig ruime plek:

[ img ]
Note to self: een haspel met een langer snoer kopen, de tent moest nu uiterst rechts op ons plekje staan. Maar we hadden wel een badmintonveld en parkeerplaats :Y)

We gingen woensdag een dagje naar Nancy en kwamen vrij laat terug op de camping... om ook een caravan op onze plek te zien staan >;)
Onze plekgenoot zei dat hij wel twee keer bij de receptie was geweest om te vragen of het klopte maar dat de eigenaresse zei dat wij verkeerd stonden en moesten verkassen. Dat stonden we overigens niet, ik had gelukkig nog het briefje bewaard waar ons pleknummer op stond. Buurtjes hadden nog geprobeerd in te grijpen overdag en genoemd dat wij er al twee dagen stonden, maar de eigenaresse had voet bij stuk gehouden. Wij stonden verkeerd op plek 69 en onze stekker hoorde ook niet in stopcontact 69, dus die had ze er alvast maar uitgehaald. Koelbox trok het gelukkig wel een aantal uur zonder stroom.

Dus.. bij daglicht zag het er gisterochtend zo uit:
[ img ]

Eigenaar erbij.. “Noo, iet iez not possible, we never put two families on the same spot” en zegt beschuldigend tegen ons “How could this happen?” - Nou banketstaaf, dat was je vrouw die dat heeft geregeld.

Enfin, we waren toch al van plan om te gaan. Hebben wel netjes hulp gekregen bij het verzetten van de tent zodat we konden inpakken; we zouden de stokken er nooit uit kunnen halen zonder de caravan van de buurman de doorboren #). Helft van het geld teruggekregen, au nooit meer revoir!

[o]

Noeps
Berichten: 15991
Geregistreerd: 19-12-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-08-19 13:18


[o]


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 bezoekers