Regels en Richtlijnen [ITP] In The Picture

Moderators: RianneH, Neonlight, Nadia, balance, Lous

Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten
 
 

Moderators
Berichten: 104
Geregistreerd: 13-03-18

Regels en Richtlijnen [ITP] In The Picture

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-07-11 21:30

Welkom op ITP

Motivatie en toelichting op het forum
ITP is bedoeld voor alle leuke, mooie, lieve, wilde en sprookjesachtige foto's van je paard. Ook losgooifoto's horen hier.

Vaste regels
 • Op foto's zit altijd copyright. Plaats dus geen foto's die je van internet gehaald hebt en/of die niet door jou gemaakt zijn, tenzij je hier toestemming voor hebt.
 • Hoe je foto's kunt plaatsen is hier te lezen.
 • Net zoals op alle fotofora mogen maximaal 15 afbeeldingen per topic geplaatst worden. Zorg dat deze zichtbaar zijn: alleen een link naar een fotoalbum elders is niet toegestaan. Als je meer dan 15 foto's wilt laten zien, kun je die wel als link erbij plaatsen.

Richtlijnen
 • We willen dat iedereen de mogelijkheid heeft om z'n foto's met de rest van Bokt te delen. Daarom vragen we je om als richtlijn aan te houden niet vaker dan één keer per week foto's op dit forum te zetten. Eventueel kan je je topic updaten met foto's, maar zorg dat je niet meer dan 15 foto's per pagina plaatst.
 • Vraag voordat je foto's plaatst van paarden die niet van jou zijn toestemming aan de eigenaar van de paarden. Houd er rekening mee dat de eigenaar hier misschien bezwaar tegen heeft.
 • Mocht je ergens negatief commentaar op willen geven, probeer het dan zo vriendelijk mogelijk te verwoorden. Ook het herhalen van commentaar wordt niet op prijs gesteld. Meer daarover kun je hier lezen
 • In tegenstelling tot andere subfora op Bokt mogen op ITP wel oneliners geplaatst worden.

Gerelateerde fora
 • JITP het ITP-forum voor foto's van bokkers onder de 16 jaar, voor alle leuke, grappige, mooie foto's.
 • KS-ITP forum voor al je veulenfoto's
 • KS-MK forum voor foto's en het volgen van drachtige merries
 • RT-HAW forum voor werkfoto's van je paard waar je graag rij-technisch commentaar op wilt ontvangen.
 • RIJ-ITP forum voor rijfoto's van je paard zoals dressuurfoto's of foto's van bosritjes, of rijfoto's die niet bij een ander ITP forum passen
 • EV-ITP forum voor foto's van andere ruiters die je tijdens een evenement gemaakt hebt.
 • Diverse disciplines hebben hun eigen fotoforum: AR-ITP (voor aangespannen rijden), WN-ITP (voor western), SGW-ITP (voor eventing) en TEN-ITP (voor endurance en TREC). Voor foto's van springen kun je terecht op SPR-ITP, voor foto's van vrijheidsdressuur kun je terecht op VD-ITP. Foto's van longeren en grondwerk mogen geplaatst worden in [TVG] Trainen vanaf de grond, let hierbij wel op dat je duidelijk in de titel zet dat het om een fototopic gaat.

VOLG-Topics

Op ITP worden topics automatisch gesloten als er 2 weken geen reacties gepost zijn. Wil je graag een update geven, dan kan je dat via een TeM op het topic bij ons aangeven. Een moderator kan het topic dan heropenen waardoor er weer gereageerd kan worden.

Bedankt voor het lezen van deze charter. Meer informatie is te vinden in de Help. Wil je contact opnemen met een moderator van dit forum dan kun je terecht bij:
- Balance
- Lous
- Nadia
- Neonlight
- RianneH


Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot en 5 bezoekers