Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
Majabeestje schreef:Voor de saus gooi ik eerst altijd van allerlei groentes in de oven.
Tomaten, wortel, rode ui, knoflook. Soms ook paprika en/of courgette of aubergine. Alles mengen met olie en kruiden (tijm, rozemarijn, oregano etc)
Dat pureer ik als het zacht/geroosterd is en doe er tomato frito door tot het voldoende saus is. Op smaak maken met een bouillon en eventueel nog meer kruiden, peper en zout.
Gehakt op smaak brengen en rullen.
Gehakt en saus mengen.
Verse lasagnevellen gebruiken. Ik doe nog mozzarella tussen een laag. En afdekken met belegen kaas.
Earth schreef:Eerlijk, al onze vrienden smeken om onze 'speciale' lasagne als ze hier komen eten. Iedereen is er dol op, wij uiteraard ook En het is gewoon de basissaus lasagne van Honig. Hier doen we dan gehakt bij(hoeft natuurlijk niet), champgignons, ui en courgette en klaar is kees
Eatshay schreef:Earth schreef:Eerlijk, al onze vrienden smeken om onze 'speciale' lasagne als ze hier komen eten. Iedereen is er dol op, wij uiteraard ook En het is gewoon de basissaus lasagne van Honig. Hier doen we dan gehakt bij(hoeft natuurlijk niet), champgignons, ui en courgette en klaar is kees
Koken met sterren, sjoemelen met pakjes
Niks mis mee
viphorse schreef:Majabeestje schreef:Voor de saus gooi ik eerst altijd van allerlei groentes in de oven.
Tomaten, wortel, rode ui, knoflook. Soms ook paprika en/of courgette of aubergine. Alles mengen met olie en kruiden (tijm, rozemarijn, oregano etc)
Dat pureer ik als het zacht/geroosterd is en doe er tomato frito door tot het voldoende saus is. Op smaak maken met een bouillon en eventueel nog meer kruiden, peper en zout.
Gehakt op smaak brengen en rullen.
Gehakt en saus mengen.
Verse lasagnevellen gebruiken. Ik doe nog mozzarella tussen een laag. En afdekken met belegen kaas.
Welke stand zet je de oven voor de groenten en hoelang ongeveer ?