Babootje schreef:knollentuin schreef:Bedoel je met luxe meerdere gangen en luxere gerechten? Je kan starten met een cheviche heel erg lekker rauwe vis die je dmv een marinade door de zuren in de marinade gaart, dat kan met meerdere vissoorten, oa zeebaars coquille, dan een mooie soep van bv aardpeer of een paddestoelen met een lekkere zelfgemaakte sowpstengel- bladerdeeg zeezout en rozemarijn of een ander kruid erop, dan een stukje wild met een wildsaus of eendenbout confit met stoofperen en een spruitjes knolselderij stamppot met spekjes en toe kan je helemaal los,
Alles is van te voren te maken en leuk op borden te serveren en t hoofdgerecht de hele tafel vol en iedereen zelf opscheppen.
Als je receptjes wil roep je maar dan heb ik er wel een aantal voor jeknollentuin schreef:Kom maar op met die recepten Knollentuin; ik wil ze ook wel.
Ik ga vanavond typen, loop nu in de miezer tussen de 4 beners!!
Welke wil je?
Alles behalve wild