Ik ga zo van alles in tempura bakken, waaronder diepgevroren groene asperges. Nu zit ik te denken of ik deze zo vanuit de vriezer in de tempura kan doen en dan frituren, of dat ik ze moet laten ontdooien? Of voorkoken? Wat denken jullie.
Niet eerst ontdooien dan worden ze zacht. Ik gril ze altijd direct bevroren in de airfryer.
Earth
Berichten: 7904
Geregistreerd: 09-04-20
Woonplaats: 1,5 meter
Geplaatst door de TopicStarter: 15-01-21 19:06
MarlindeRooz schreef:
Niet eerst ontdooien dan worden ze zacht. Ik gril ze altijd direct bevroren in de airfryer.
Bedankt voor je antwoord. Die airfryer heb ik alleen niet
NikkiDeKerf
Berichten: 15276
Geregistreerd: 13-11-04
Geplaatst: 22-01-21 09:45
Hoe is dit uiteindelijk gegaan? Recht vanuit de diepvries in beslag en frituur gedaan, en was dat gelukt? Ik wil ook groente tempura maken
Earth
Berichten: 7904
Geregistreerd: 09-04-20
Woonplaats: 1,5 meter
Geplaatst door de TopicStarter: 22-01-21 13:38
Ja het was best lekker. Ik had ze toch te vroeg uit de vriezer gehaald want ze ontdooien heel snel. Dus je moet ze echt direct uit de vriezer erin doen Verder hadden we ui en champignons, maar bloemkool is ook wel lekker. Wel de bloemkool ff goed op smaak brengen van tevoren.