Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
AnoukWelsh schreef:verootjoo schreef:Met licor 43 dat is het lekkerst.
En niet koken zoals ik hierboven lees, maar echt stoven, duurt wel langer.
Met licor doen wij alleen met kerst, als ik ze gewoon maal altijd met suiker en kaneel.
Ohh dit klinkt echt heel lekker
Kan je dit ook in een slowcooker klaar maken dat je weet?
verootjoo schreef:AnoukWelsh schreef:Ohh dit klinkt echt heel lekker
Kan je dit ook in een slowcooker klaar maken dat je weet?
Ik heb geen slowcooker, maar ik denk het wel. Daarin laat je toch alles heel langzaam garen? Daar zijn stoofperen wel geschikt voor.
Voor t recept moet je even googlen. Is met rode Port ook en licor 43, steranijs en kaneel geloof ik.
Echt smullen
Sintara schreef:ChantalSmook schreef:Overigens zou ik alles maken en de rest lekker invriezen. Gaat prima!
Of gewoon in potten stoppen