Ineke2 schreef:Thuisbezorgd vind ik zonde van het geld :o
En het smaakt 9 van de 10x ook niet.. veel te veel rommel.
Dan bestel je niet de goede dingen. :')
Moderators: Muiz, Firelight, Maureen95, NadjaNadja, Essie73
LWDaisy schreef:Mijn ultieme favoriet:
- 500 kg gehakt in de pan
- 500 kg spinazie in een pot
Als die allebei opgewarmd zijn, het gehakt bij de spinazie gooien, en daar 3/4 van een flesje room door roeren. Peper en zout erbij. Klaar :D
Er kan ook pasta bij, maar dat doe ik zelf nooit haha.
Supervixen schreef:LWDaisy schreef:Mijn ultieme favoriet:
- 500 kg gehakt in de pan
- 500 kg spinazie in een pot
Als die allebei opgewarmd zijn, het gehakt bij de spinazie gooien, en daar 3/4 van een flesje room door roeren. Peper en zout erbij. Klaar :D
Er kan ook pasta bij, maar dat doe ik zelf nooit haha.
Zo hé dan heb je flink honger!
MightyMike schreef:Vraag me bij veel van jullie af wat jullie eten wanneer je wel zin hebt om te koken :D Martine_R dat is voor mij al best veel werk, haha, ik denk dan echt aan alleen iets opwarmen, geen rommel en heeeeel snel klaar :o
XxLiEsJuHhxX schreef:Naar aanleiding van dit topic gisteren de pasta met gefruit uitje, kruiden roomkaas en tonijn gemaakt. Had er zelf nog wat prei en champignon door gedaan <3 <3 super lekker!!
Martine_R schreef:Echte en topic voor mij dit :D Ik woon alleen en eet graag snel en makkelijk :o
Gevulde tomaten:
1. verse spinazie bakken laten slinken in koekenpan met teentje knoflook erbij
2. van vuur af halen en mengen met feta en pijnboompitten
3. tomaten vullen en 15 minuten in de oven (200 graden) zetten
Mihoen:
1. Garnalen bakken/wokken, gemengde Oosterse groenten erbij mikken
2. Half potje woksaus erdoor mikken en blijven verwarmen
3. Mihoen 3 minuutjes koken en alles daarna door elkaar husselen
Biefstuk met rauwkost:
1. Biefstuk bakken
2. Opeten met boterham (in jus dopen) en rauwkost
Zalm in bladerdeeg:
1. 2 plakjes bladerdeeg uit de vriezer leggen (5-10 minuten ontdooien)
2. Stuk zalm erop leggen en een klodder roomkaas
3. Pakketje dichtvouwen en 20 minuten in de oven
4. Serveren met een (kant-en-klare) salade of gebakken aardappeltjes
Gebruikers op dit forum: AhrefsBot en 3 bezoekers