Moderators: Muiz, Firelight, Maureen95, NadjaNadja, Essie73
karuna schreef:Gewoon in zout water gooien (heet of koud?) in een glazen pot met deksel en niks verder? Laten staan en na de winter keertje kijken of zo? Dat klinkt simpel.
Nu zullen ze van mij geen last hebben met hun privacy :') ik vind olijven niet te vreten zo smerig. :r Maar ken aantal mensen die er van smullen. :Y) Olijfolie ben ik gek op, maar een handje vol geeft zo weinig olie. _O-
Keer in Nyon in een grote fabriek geweest daar stonden bakken vol met wekende olijven
Alwiene schreef:Haha ik had toch echt een heel ander idee bij je titel. Dat het topic was van iemand die geen olijven lust (dat klopt wel zie ik) maar ze toch persé wil leren eten (dat klopt dus niet :+ ) en nu tips wilde krijgen over hóe dan?! _O-
Alwiene schreef:Haha ik had toch echt een heel ander idee bij je titel. Dat het topic was van iemand die geen olijven lust (dat klopt wel zie ik) maar ze toch persé wil leren eten (dat klopt dus niet :+ ) en nu tips wilde krijgen over hóe dan?! _O-
karuna schreef:Zo ze staan in mijn gangkast, ingepakt en in zout water in een voormalige mayonaisepot. En in mijn agenda iedere maand een check.
Ik hoef dan niets te doen verder behalve kijken of er geen pluis op zit?
Knoflook is een no go hier ook al. En gezien mijn heftige reactie op gefermenteerd voedsel beter ook niet experimenteren daarmee. :n
Ben al lang verbaasd dat ik grote zwarte olijven zag, bloeien doet hij al paar jaar maar op een mini groene vorig jaar niks. En nu een hand vol grote volwassen exemplaren. Iedere winter bij harde vorst wordt hij ingepakt wel ook. Inimini boompje op stam. <3
Gebruikers op dit forum: Furst, linoleum, sterregoud, Touchem, xColorCross, YandexBot en 21 bezoekers