Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
daantjuhhh schreef:Ja ik woon ook alleen en ja vind het ook aan de dure kant.
Maar ik ben altijd zo inspiratie-loos met koken.
Wat resulteert in om 17.00 uur nog bedenken wat ga ik eten vanavond en dan richting supermarkt. Ja dan neem je elke x meer mee dan je nodig hebt. Dat is ook duur.
Faelynn schreef:ah dank voor jullie reacties, woon net op mezelf en moet het koken allemaal nog een beetje uitvinden
Elke week een box zou te duur zijn, maar met een actie en als ik er meerdere keren van zou kunnen eten word het wel interessant, vooral om nieuwe gerechten te ontdekken ook. We hebben het ooit 1x geprobeerd toen ik nog bij mijn ouders woonde, en toen vond ik de gerechten goed te doen om te maken
Emmaa_ schreef:Ik maak de laatste tijd heel vaak gebakken havermout. Even veel havermout als (plantaardige) melk, een ei, een banaan en wat bakpoeder erbij. Ff door de blender (je kan ook havermeel gebruiken) en toppen met wat fruit. Half uurtje bakken op 200c en je hebt echt een soort cake. Niet voor elke dag maar het is wel super lekker.
turtlelito schreef:Hallo allemaal, ik sluit ook even aan. Ik gebruik Hello Fresh al een hele tijd, normaal voornamelijk als mijn man op reis is (die kookt nl normaal en ik vind het moeilijk voor mezelf wat afwisselends te verzinnen). Nu hebben we het al weer een aantal weken achter elkaar vanwege het gemak van geen boodschappen hoeven doen en ook de afwisseling.
Laatste tijd een aantal hele lekkere dingen getroffen. Deze week bv de kabeljauw met pastinaak, die vond ik echt heel lekker. Verder ook fan van shashuka door HelloFresh, en van orzo .
black_kelpie schreef:Neem mijn ontbijt, hoef je nooit meer iets anders
[ [url=m/xwULQB.jpg]Afbeelding[/url] ]
40 gram havermout
250 ml melk (ik gebruik amandelmelk)
10 gram cacao
10 gram honing
1 theelepel speculaaskruiden
1 banaan
1 eetlepel pindakaas
Havermout koken met de melk, honing, cacao, speculaaskruiden en een halve fijn geprakte banaan. De andere helft van de banaan in plakjes en een lepel pindakaas erbij
Ik kan hier zonder problemen een halve dag op teren, vaak vergeet ik te lunchen. En het kost zeker geen 25 euro
Muurp schreef:dat klinkt echt super lekker!
Ga ik proberen.
Ik maak vaak eigen appelcrumble met havermout, die gooi ik dan door de yoghurt
https://www.lekkerensimpel.com/appel-kr ... havermout/