Wij zijn nu druk aan het verhuizen en klussen, dus is het organisatorisch even lastig. Maar ik wil ook 1 september (einde verhuizing) weer gaan KHA-en, dus doe graag met je mee Mrijn!
Oooh die citroenmousse klinkt heel aantrekkelijk! Ik maak vaak voor een paar dagen ontbijt in van die weckpotjes, daar is dit ideaal voor denk ik. Gewoon smorgens uit de koelkast in mijn tas gooien en op het werk lekker oplepelen.
Ik was vanochtend zo vroeg wakker dat ik nog 'even snel' lijnzaadcrackers heb gemaakt voor bij de lunch straks. Voor het eerst, na het 'deeg' uitgesmeerd te hebben was ik een beetje sceptisch of het wel crackers zouden worden, maar het lijkt erop dat ze toch mooi aan elkaar blijven zitten. Dus dat is fijn. Nu hopen dat het net zo lekker smaakt als het rook vanochtend. Toch weer een stap in de goede richting gelukkig! Het kost me aardig moeite om er weer terug in te komen. Ben blij om te lezen dat ik niet de enige ben die af en toe niet helemaal netjes doet ;)
Ik maak vaak een marinade van soyasaus (die rode dop van kikkoman) met sesamolie, knoflook, chillivlokken of ander peperachtig iets en gerookte paprikapoeder. Alleen of het daarna in een ovengerecht kan... Ik roerbak het meestal met wat groenten.
Oooh starten en op mijn neus gaan, en starten en op mijn neus gaan… zoo herkenbaar! Maar zolang je 1 keer vaker start dan dat je op je neus gaat moet het uiteindelijk goed komen!
Knoflooksaus maak ik altijd door een paar tenen knoflook klein te hakken en in mayo te doen. Wordt sterker naarmate je het iets langer laat 'trekken' zeg maar. Lepel griekse yoghurt erdoor als je het wat frisser wilt hebben. Bieslook voor het oog als je er spikkels in wilt. Jummm