Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
san4nie schreef:Ik snap het nog steeds niet. Je stopt ingrediënten in een bak in de vriezer. Het komt er bevroren uit. En dan? Waarom dit ding? Wat doet ie? Waarom?
janderegelaa schreef:Misschien stomme vraag maar is dit niet veel handiger:
https://www.lidl.nl/p/silvercrest-ijsma ... gLAEfD_BwE
Goedkoper en met eigen vrieselement dus je hebt in 1,5 uur ijs ipv 24 uur.
secricible schreef:san4nie schreef:Ik snap het nog steeds niet. Je stopt ingrediënten in een bak in de vriezer. Het komt er bevroren uit. En dan? Waarom dit ding? Wat doet ie? Waarom?
Het is een soort ultra keukenmachine die het blok ijs schaaft en snijdt waardoor de ijskristallen zo klein worden dat je schepijs krijgt.
Nientsje schreef:Het is gewoon gemakkelijk, je stopt wat je maar wilt in een containertje. Doet dat in de vriezer. En dan kan je ijs maken wanneer je er zin in hebt. Gewoon omdat het kan
secricible schreef:Nee als je chocolademelk of ijsbeslag oid invriest heb je gewoon een ijsblok. Het bestaat dan uit grote ijskristallen
Ijsbeslag kun je tot schepijs krijgen door het al roerend te bevriezen zodat er lucht onder komt en je de grote ijskristallen steeds klein houdt.
Met dit apparaat breek je de grote ijskristallen tot kleine kristallen waardoor het scheepvaart wordt