Kan ik dit invriezen?

Moderators: Muiz, Firelight, Maureen95, NadjaNadja, Essie73

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

fohadie
Berichten: 4262
Geregistreerd: 03-05-11
Woonplaats: Muggendonk

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-09-20 23:21

Ik vries beleg soms in. Maar dan liever de gehakt dan de schijfjes leverworst. Die laatste lijkt me eenmaal ontdooit echt niet lekker meer.


fohadie
Berichten: 4262
Geregistreerd: 03-05-11
Woonplaats: Muggendonk

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-09-20 23:33

Granoek schreef:
Welke zijn voor jou al getest en goedgekeurd?



Kipfilet, ham, fricandeau,grillworst dat soort dingen. Maar dan wel na ontdooien eerst ruiken en in 1a,2 dagen opeten.

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: BLEXBot en 19 bezoekers