Ik ben er ook weer aan begonnen sinds 2 weken.
Het is weer ff zoeken maar het is allemaal zo lekker wat je kan maken!
Ik ontbijt ofwel met een bulletcoffee (als ik gelopen heb in de ochtend) ofwel met 100gr griekse yoghurt en Lowcarb muesli van Mymuesli. De bulletcoffee maak ik ook met MCT olie maar ben wel lui en gebruik mijn nespresso ipv een french press
Even denken wat ik de afgelopen weken gemaakt heb:
- Rucola salade met geroosterde kerstomaten en gebakken halloumi
- viskoekjes van ottolenghi
- courgettesalade van ottolenghi
- Komkommer/tomaat raita van ottolonghi
- avocado gevuld met gerookte forel
- zalm in de oven met groene asperges
- courgetti met pesto, is echt mijn favoriet voor ff lekker snel te eten
- tabouleh gemaakt van bloemkool met paprika, feta, een hoop kruiden en komkommer
Had ook nog een probeersel gedaan van het Keto Garlic bread maar gadverdamme, die neppe dingen van echt brood zoals dit en oopsies bevalt me allesbehalve. Beter niet meer doen dan teleurgesteld worden.
Dit weekend wil ik ook nog een Spinach-Artichoke dip maken voor lekker mee te chillen. Dipgroentjes dacht ik aan selder en komkommer maar ik zag op google ook iets over Flackers. Iemand daar ervaring mee?
PS: ik heb het boek Simpel van Ottolenghi gekregen van mijn zus vandaar dat dit ff heel fanatiek ging. Hebben jullie aanraders voor kookboeken met KHA recepten? Vind dat best leuk om uit een boek te koken maar dan toch steeds eigenwijs zijn en mijn eigen ding doen.
Detectie, nosebedience (vanaf midden januari), (puppy)jachttraining of gewoon fun met je hond in Limburg?
melding@dogsonpoint.be!