Moderators: Muiz, Firelight, Maureen95, NadjaNadja, Essie73
Anoniem schreef:love_animals schreef:Wat leuk al zoveel reacties en zoveel andere recepten gaat het zeker eens met bier proberen en bruisend water maar alleen die meer eieren snap ik niet helemaal iemand zei ooit tegen mij dat er niet zoveel in mag dat het dan net een omelet word De goeie pan heb ik al van De Buyer en die heb ik ingebakken en werkte goed alleen het beslag was echt niet lekker dik en heel vast ik weer niet of jullie de Duivelsberg kennen in Berg en dal maar die pannenkoeken zijn echt goddelijk ging er vroeger wekelijks naartoe maar nu woon ik er 2 1/5 uur vandaan dus is het van wekelijks naar 1x per jaar geworden maar daar rij ik er echt voor voor die pannenkoeken mmmhh als ik toch dat recept zou hebben zou ik denk ik elke dag in de keuken staan
Heb je het al aan die mensen van dat restaurant gevraagd? :D Zij weten natuurlijk precies wat voor beslag ze gebruiken.
love_western schreef:1 liter rauwe melk, 4 eieren, 500 gr bloem. Beetje zout en suiker.
Zo heb ik het geleerd van een kok die in een pannenkoeken restaurant heeft gewerkt.
Arlette1991 schreef:Ik gebruik altijd de kaboutermix van Koopmans. Vind ik de lekkerste mix, ik denk door de boekweit.
Doe er zelf ook altijd nog een beetje kaneel door, maar daar moet je van houden.
truus1957 schreef:En bedankt TS, krijg nu die Duivelsberg niet meer uit mijn hoofd. Heb zulke lekkere pannenkoeken gezien. Ben nu een reden aan het zoeken om die kant eens op te gaan
elnienjo schreef:love_animals schreef:Gebruiken jullie toevallig gewoon meel of zelfrijzend bakmeel?
Ik gebruik gewone standaard bloem.
Gebruikers op dit forum: GrapeshotBot en 10 bezoekers