Merrie wil niet gedekt worden

Moderators: Nicole288, Coby, Dyonne, Apple, Pistasche, C_arola

Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten
 
 

troi
Berichten: 16481
Geregistreerd: 12-09-08
Woonplaats: Boven Zwolle

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-05-19 22:05

xyzutu2 schreef:
Ik zou eens contact opnemen met Cambiar.
Cambiar fokt net als jij Lusitano's in Belgie, heeft net als jij naast deze Lusitano's ook een Berber (orientaals paard) en een Mustang (Sorraia), en worstelt er net als jij mee mee dat haar paarden snel te dik worden.
In het boomloze zadel-topic lees ik bovendien dat jij net als zij zelf tuig maakt en dat jullie allebei van plan waren/zijn om onder begeleiding van een niet-Nederlandse westernzadelmaker een zadel op een zelf ontworpen boom te maken.
Mogelijk heeft zij dus eenzelfde probleem met een merrie die niet gedekt wil worden, maar misschien heeft zij al wel een oplossing gevonden. 8-)


Klinkt als een dreamteam :')

@ts: Ook mij is het echt onduidelijk wat je zoekt met dit topic. Ook reageer je enkel plezierig op de reacties die in je straatje passen. Misschien helpt het als je je vraag duidelijker stelt? Daarbij kan het helpen om ook de reacties die je niet bevallen toch serieus te nemen. Ik vermoed dat je er verbazend veel van kan opsteken.

fotoshoot van mijn knappe ventje !!

[ITP] hop hop hop quarter in galop, dankzij emdr!Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 bezoeker