Merrie wil niet gedekt worden

Moderators: C_arola, Dyonne, Apple, Coby, petraaken

Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten
 
 
AnnoNiemand
Berichten: 253
Geregistreerd: 16-05-18

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-05-19 17:37

Een paard is geen mens die de gevolgen van iets als een dekking kan overzien. Hormonen regelen dat ze hengstig wordt. Plat gezegd, is het hormoongehalte op zijn hoogst, is de merrie g**l en wil seks. :+ Totaal niet beseffend dat dit consequenties heeft. Dus als een merrie zich niet laat dekken, heeft dat niets te maken met dat ze geen veulen zou willen. Dat verband kunnen ze niet eens leggen. De hersenen van een paard zijn niet dusdanig ontwikkeld.AnnoNiemand
Berichten: 253
Geregistreerd: 16-05-18

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-05-19 17:53

luxx schreef:
AnnoNiemand schreef:
Een paard is geen mens die de gevolgen van iets als een dekking kan overzien. Hormonen regelen dat ze hengstig wordt. Plat gezegd, is het hormoongehalte op zijn hoogst, is de merrie g**l en wil seks. :+ Totaal niet beseffend dat dit consequenties heeft. Dus als een merrie zich niet laat dekken, heeft dat niets te maken met dat ze geen veulen zou willen. Dat verband kunnen ze niet eens leggen. De hersenen van een paard zijn niet dusdanig ontwikkeld.

Dit vind îk dus vermenselijken :)

Juist niet. Hormonen regelen dat een dier seks wil. Seks leidt tot reproductie. Daar is niks vermenselijkst bij. Is puur hoe een soort kan blijven bestaan. Zonder die hormonen vertoont het dier geen voortplantingsgedrag. Bijv. een gecastreerde poes wordt niet meer krols.

Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 bezoekers