Moderators: Mjetterd, Dani, ynskek, Ladybird, xingridx, Polly, Hanmar
ClaudiaHS schreef:Ik heb al 10 jaar de Kenwood Patisserie.
Wordt geloof ik al jaren niet meer gemaakt, maar kostte bij de Makro destijds €135,-
Wat vind je van de Kmix van Kenwood?
Liselot schreef:Ik maak vooral taarten/koekjes ed en af en toe eens wat scones. Dus zwaar deeg hoeft hij ook niet te kunnen ☺️
Ceetje_bokt schreef:Liselot schreef:Ik maak vooral taarten/koekjes ed en af en toe eens wat scones. Dus zwaar deeg hoeft hij ook niet te kunnen ☺️
Dan is de artisan prima, ik heb m al jaren en voldoet prima. Het is wel zo dat je met bv cakebeslag en de zijkanten handmatig moet ‘meenemen’. Pizzadeeg kan ie ook prima aan.
Liselot schreef:Ceetje_bokt schreef:
Dan is de artisan prima, ik heb m al jaren en voldoet prima. Het is wel zo dat je met bv cakebeslag en de zijkanten handmatig moet ‘meenemen’. Pizzadeeg kan ie ook prima aan.
Wow, zo’n duur ding en dan nog handmatig de zijkanten mee moeten nemen?
Ik merk met mijn huidige dat als ik roomboter glad moet kloppen dit dus allemaal aan de kom blijft kleven en de mixer er niet meer bij komt. Is dat bij die ook?