Janine1990 schreef:Je foto werkt helaas niet :( dus ik moet het even met mijn imagination doen en wat ik me kan herinneren van wat jij mooi vindt...
Dan zou ik persoonlijk iig niet voor wit gaan, en ook niet voor een heel dik blad. Sowieso vind ik een dik blad niet bij wit passen, maar het is daarnaast ook wat trendgevoelig in mijn beleving. Terwijl je juist kiest voor iets wat heel tijdloos kan zijn.
Wit vind ik dan ook niet tijdloos genoeg, maar ik begrijp de keuze wel, het kan heel erg mooi zijn. Denk wel aan het materiaal en tomaten en vetvlekken...
Een wit blad gaat sowieso niet zo dik, dan zou je met een brede rand moeten werken. Wit wil ik sowieso smal.
Trendgevoelig vind ik niet zo erg, en bij composiet valt het vlekken etc heel erg mee.
Gelukkig kan ik na een paar jaar een nieuw blad laten maken voor een hele nieuwe look in de keuken.
Echt een moeilijke keuze en dan ook nog de vloer haha.