Bokt.nl • Geschikte camera voor in garage
Pagina 1 van de 1

Geschikte camera voor in garage

Link naar dit berichtGeplaatst: 10-07-19 20:33
door Renee1991
:wave:

Wij zijn onze garage aan het verbouwen, we hadden een schuurtje van twee bij vijf. Omdat ik afgelopen najaar een oldtimer heb gekocht en we allebei een motor hebben, zijn we nu een serieuze garage aan het bouwen van zes bij vijf. Ik wil als de garage klaar is graag een camera ophangen, om een 'oogje' op met name m'n oldtimer te kunnen houden, just in case.
Nu zoek ik een camera die op een LAN-kabel aangesloten kan worden en die ik op mijn telefoon kan bekijken. Liever geen camera van 500 euro, maar wel eentje die zowel bij daglicht als in het donker goed zicht geeft.

Ik lees veel goede verhalen over Foscam en heb verschillende ervaringen gelezen in het Dikke Buiken topic, maar toch kom ik er niet helemaal uit. Iemand in dezelfde situatie die aanraders heeft? Of nog algemene tips, dingen waar ik op moet letten?

Thanks!

Link naar dit berichtGeplaatst: 10-07-19 23:12
door Neonlight
Foscam is goed, maar ook de camera van de Aldi voldoet goed, is de helft goedkoper. Wij hebben ze beiden, op dit moment draait de binnencamera van de Aldi in huis en de buitencamera van de Aldi staat gericht op het huis, de Foscam hangt in de stal. Bij de foscam kun je wel bewegingsdetectie aanzetten, dat kan bij de Aldi camera weer niet. Foscam die wij hebben was rond 149 euro vorig jaar (foscam-FI9900P).

Re: Geschikte camera voor in garage

Link naar dit berichtGeplaatst: 14-07-19 10:36
door Renee1991
Ah goed om te weten! Bewegingsdetectie is wel een must, hij hoeft verder eigenlijk niet te filmen, behalve als de garagedeur open gaat en iemand m'n auto jat :')

Re: Geschikte camera voor in garage

Link naar dit berichtGeplaatst: 14-07-19 10:38
door JLLN_
Ik heb er recent een aangeschaft om mijn kleine in de gaten te houden.
Het is ook een Foscam, geloof dat hij €55 ofzo heeft gekost en het beeld is echt heel duidelijk, zowel bij nacht als licht.

Re: Geschikte camera voor in garage

Link naar dit berichtGeplaatst: 14-07-19 10:44
door Renee1991
Ok, dat klinkt ook goed.
Ik ga denk ik deze bestellen; https://www.cameranu.nl/nl/p1189465/fos ... -ip-camera