Moderators: Mjetterd, Dani, ynskek, Ladybird, xingridx, Polly, Hanmar
Blue_flower schreef:Bedoel je een echt houten blad of een kunststof blad(hout met een laagje erover)?
Blue_flower schreef:Wat wil je weten over de steensoorten?
Had je op je houten blad geen vocht plekken? En een hete pan op fineer kan wel echt problemen opleveren.
superpony schreef:Blue_flower schreef:Wat wil je weten over de steensoorten?
Had je op je houten blad geen vocht plekken? En een hete pan op fineer kan wel echt problemen opleveren.
Ik heb gelezen en gehoord dat de ene wat beter tegen een stootje kan dan de ander. Het bedrijf dat met steen werkt en alles maakt, wil daar niet teveel over uitspreken geloof ik.
Ik heb nooit rekening gehouden met mn houten werkblad en na 8jr het huis met beste winst verkocht. Houtblad zag er prima uit. Hebben niks hoeven bij te werken ofzo.
Nu fineer, maar is dus een klein oud rot keukentje dat gesloopt mag. Zet er ook alles op en ook 0,0 problemen eigenlijk. Maar ik vind het echt vreselijk spul en lelijk.
Blue_flower schreef:Geen enkel blad kan in theorie overal tegen.
Ik zou composiet pakken
Electra63 schreef:Ik heb composiet blad. Rechtstreeks van de fabriek.
Was best prijzig. Maar ik heb zo'n houten blad van de IKEA erop, naast mijn kookplaat en daar zet ik de hete pannen op.
Fitzroy schreef:Ik snap sowieso niet waarom je hete pannen op het aanrecht zet?
Ik giet af en zet ze weer terug op het fornuis.