Moderators: Mjetterd, Dani, ynskek, Ladybird, xingridx, Polly, Hanmar
phormicola schreef:callum schreef:Ga geloof ik maar eens pompoen halen klinkt goed. En met. Kaneel doe je dat dan in de oven of kook je de pompoen en dan kaneel. Ik vind pompoen mega interessant maar snappen niet goed hoe j ze kan klaarmaken en gebruiken
Ik gooi ze altijd in hun geheel in de oven. Op 200 graden, minstens 40min. Vervolgens snij ik het doormidden, verwijder de zaden en gebruik zoals gewenst. Dan heb je ook dat gedoe niet met een knoertharde pompoen snijden.
De schil kun je gewoon eten.
Pompoen op het rooster plaatsen en daar een bakblik met papier onder schuiven, het gaat karameliseren en dat druipt uit de pompoen.
JesdaJinn schreef:Ik wil morgen graag wraps maken. Kan en wil iemand voor mij een lijstje maken? Ohja. Zonder vis.Bah
fohadie schreef:We zouden geen lijstjes meer doen.
Vanavond zelfgemaakte Nasi van mijn lief. Ik doe de hele dag rustig aan qua ontbijt en lunch dan mag dat best vind ik.
Trouwens, voor degene die steeds hongergevoel hebben: Ik eet na mijn lunch een stevige appel. Dat vult meteen en zorgt ervoor dat ik langer vol blijf zitten van mijn lunch. Dan hou ik het zonder tussendoortjes vol tot het avondeten. Misschien het proberen waard?