Ik wil mijn echte start gaan maken per 16 januari. Dan is m'n vakantie over en is er weer regelmaat, in hoe verre dat kan met onregelmatige werktijden
Bovendien ga ik zaterdag en zondag met vriendlief naar Brugge en de maandag voor 4 dagen naar Krakau, dus die paar dagen mag ik nog genieten van mezelf en dan is het over!
Ik ben ook opzoek naar wat variatie voor m'n ontbijt. Ik merk dat mijn lichaam niet goed reageert op teveel brood, dus dat wil ik beperken tot 2 snee per dag en dan het liefst tijdens de lunch.
Waarom perse brood? (KHD zijn suikers en krijg je juist honger van!) Er zijn nog genoeg andere goedvullende alternatieven (zie bv mijn tips eerder).Voorheen at ik regelmatig vruchtenyoghurt als ontbijt, maar als ik wil minderen in suikers is dat geen slimme keuze.
Optimel 0% vet? Genoeg smaken! Maar kwark hieronder genoemd is beter (minder KHD/suikers) en vult meerBrinta vind ik vies.
Havermout vind ik wel lekker, maar heb daar niet altijd een verzadigd gevoel van. Misschien te weinig? Ik gebruik die zakjes van quaker die in de magnetron moeten.
Oppassen met Quaker, als je op de achterkant van de verpakking kijkt schrik je je dood! Pak helemaal naturel onderste schap, goedkoopste en vaak de minste rommel erin!)Kwark in combi met fruit vind ik lekker, hetzelfde geldt voor Griekse yoghurt. Maar welke kwark of Griekse yoghurt kan ik het beste kiezen? Bij Griekse yoghurt wil ik perse dat het een dikke substantie is
Aldi 0% vet Kwark is echt dik en heel goed te doen, smaken appel/kaneel, aardbei, perzik, citroen)Misschien hebben jullie ideeën