In mei leggen alle vogels een ei, het Bokt-team legt een BBB!

Moderators: Essie73, Muiz, NadjaNadja, Maureen95, Firelight

Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten
 
 
JPitty
Lid Nieuwsredactie
Berichten: 22907
Geregistreerd: 01-06-10
Woonplaats: Zwolle

In mei leggen alle vogels een ei, het Bokt-team legt een BBB!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-06-23 20:28

*Bokt Nieuwsredactie
Bokt Community

[ img ]
Terwijl jij je paard poetst en het losse haar aan de vogeltjes geeft, gebeurt er ook
genoeg achter de schermen van Bokt. Lees erover in het nieuwe BBB.
Foto: Nikki de Kerf/www.fotogenikki.nl/Bokt Wiki


“In mei leggen alle vogeltjes een ei. Behalve de koekoek en de griet, die leggen in de meimaand niet.” Een mooie Oud-Hollandse uitdrukking, maar wel eentje die niet volledig klopt. Want vele vogels leggen niet alleen in mei hun eieren, maar beginnen al ver van tevoren met het bouwen van hun nestjes. Sommige vogels doen dit graag in of rond stallen. Daar is altijd drinkwater en nestmateriaal te vinden. Hier op Bokt verschijnen regelmatig foto’s van vogels die hooi, stro of plukken paardenhaar in hun snavels meenemen naar hun nest, om te zorgen dat de kuikens in een gespreid bedje ter wereld komen. Terwijl jij je paard verzorgt en zo voor nieuw nestmateriaal zorgt, werkt het Bokt-team achter de schermen ook lekker door. Zij verzorgen Bokt net zo liefdevol als hun paarden of pony’s en zorgen ervoor dat problemen worden opgelost.

Elke maand krijgen jullie als gebruikers een update van wat er allemaal gebeurt. Dit wordt het Bokt BeheerBulletin genoemd, kortweg BBB. Ook deze maand is er weer een kakelverse editie van dit bulletin te lezen. Want er is weer genoeg gebeurd. Zo was er deze maand een feestje, want één van de moderators vierde haar 15-jarig jubileum als mod! *\o/*

Intussen is er ook gewerkt aan de techniek van de Bokt Wiki, binnenkort moet een update hiervan online komen, die ook makkelijk te lezen is op je smartphone! Een tijdje terug is er een pilot gestart om aankondigingen van evenementen toe laten op bepaalde subfora op Bokt. Dit is afgelopen maand geëvalueerd, de conclusies hiervan kun je lezen in het BBB. Over de foto’s bij VN-artikelen kwamen afgelopen tijd ook enkele vragen, de NR geeft hier tekst en uitleg over. En heb je een overvolle PB-box of kun je gewoon nét dat ene berichtje niet weer terugvinden? Ook daar hebben we een goede tip voor!

Nou kunnen wij ons voorstellen dat je zelf ook vragen of tips hebt voor het Bokt BeheerBulletin. In het topic van het BBB vind je ook informatie over hoe je die kunt insturen!

Kortom, meer dan genoeg redenen om het BBB van mei even rustig door te lezen. Je kunt hem vinden op [FZ] Forumzaken.
Laatst bijgewerkt door JPitty op 02-06-23 17:19, in het totaal 1 keer bewerkt
Reden: Tekst aangepast.

Van 16 september t/m 1 oktober 2023 ben ik afwezig. Voor vragen, feedback, nieuwstips, enzovoorts kun je terecht bij de andere NR-leden.


Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: BingBot, m0niekkkie, Nienken, Prrrr, Sakura789 en 12 bezoekers