Pas de Deux met Grand Prix hengsten Hebbe en Doede

Moderators: Essie73, Muiz, NadjaNadja, Maureen95, Firelight

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie
Berichten: 12883
Geregistreerd: 20-04-16

Pas de Deux met Grand Prix hengsten Hebbe en Doede

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-05-23 09:02

Phryso
Algemeen

[ img ]
Afbeelding ter illustratie. Foto: Renate Zuidema Fotografie


Op het Concours Hippique in Eext op vrijdagavond 26 mei hebben Esther Liano met Stal Liano’s Doede Sport Elite (Lammert 260 x Dirk 298) en Britt Muis met It’s Britt’s Hebbe Sport Elite (Olgert 445 x Jakob 302) een prachtige Pas de Deux gereden. De beide Grand Prix-hengsten vulden een showblok op het drukbezochte evenement.

Gebroederlijk naast elkaar
Met twee keer oefenen en het samenvoegen van sfeervolle muziek konden ze een indrukwekkende Pas de Deux op Grand Prix-niveau laten zien. Hindrik fan Lytsepost Sport Elite en Doede fan Groot Malckenhorst Sport Elite, zoals hun stamboeknamen luiden, zijn best wel ‘mannetjes’, zo geven Britt en Esther aan. "Maar in de Pas de Deux gedroegen ze zich als heren." Met de neuzen bijna tegen elkaar lieten ze het publiek fraaie piaffes zien.

Winst Hebbe in de Grand Prix
Op het CH in Eext kwamen Britt en Hebbe die dag eerder al in actie. Bij de subtopwedstrijd haalden ze in de Zware Tour 66,087% en daarmee haalden ze de eerste plaats.

Op de facebookpagina van Esher Liano is een filmpje van de Pas de Deux te zien.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: _Jody_, Besje, chamion, cstok, Eefje_Sammy, Eliana, Isabel, MariskaFally, Mediatoolkitbot, pol013, Traiectum, XladyX, xLeoniee en 20 bezoekers