Bokt.nl • [HE]Bokt op Horse Event 2019
Pagina 1 van de 1

[HE]Bokt op Horse Event 2019

Link naar dit berichtGeplaatst: 10-07-19 21:02
door Nieuwsredactie
*Bokt.nl
Bokt community

[ img ]
De Bokt lounge op Horse Event 2018. Foto: Marjoow


Vanaf 13 t/m 15 september staat Horse Event weer op de kalender in Expo Haarlemmermeer Vijfhuizen. Zoals gewoonlijk zal Bokt hierbij aanwezig zijn, maar wel op een andere manier dan jullie gewend zijn.

De Boktlounge zal dit jaar anders worden ingericht. Het programma van de lounge is wat ingekort ten opzichte van voorgaande jaren, wat dit precies inhoudt volgt nog. De Boktlounge heet dit jaar 'Bokt Meetingpoint'.

Binnenkort komt er weer een oproep online voor boktreporters. Wil jij graag een dag voor Bokt op Horse Event aanwezig zijn om verslag te leggen van clinics, of juist foto's te maken? Hou de voorpagina dan in de gaten!

Zoals elk jaar is er ook dit jaar weer een kortingscode te verkrijgen. De kortingscode is: he19bokt is te gebruiken op https://ticketpoint.nl/evenement/horse-event/ voor 20% korting.

Re: [HE]Bokt op Horse Event 2019

Link naar dit berichtGeplaatst: 10-07-19 21:06
door Ricie
Ooh gaaf! Ben benieuwd naar jullie plannen. Ben paar jaar terug reporter/fotograaf geweest. Lijkt me zeker weer leuk *\%/*

Re: [HE]Bokt op Horse Event 2019

Link naar dit berichtGeplaatst: 10-07-19 21:10
door Bellatrix
Heel jammer dat ik er dit jaar niet bij kan zijn!

Re: [HE]Bokt op Horse Event 2019

Link naar dit berichtGeplaatst: 11-07-19 07:09
door Amaryllis
Interessant dat het toch wel doorgaat ineens. Ben heel benieuwd naar de invulling........

Re: [HE]Bokt op Horse Event 2019

Link naar dit berichtGeplaatst: 11-07-19 07:23
door Oscar
Leuk dat er al een aanmelding voor reporter/fotograaf is, bedankt Ricie!

Ik kan alvast wel verklappen dat we voor een veel meer 'zelfvoorzienend' programma gaan dan in voorgaande jaren. Voorheen hadden we de mogelijkheden om heel veel tijd in o.a. de voorbereidingen te steken en dat ligt nu anders. We gaan dus bewust kiezen voor een programma wat zichzelf min of meer reguleert en waarbij we niet al met tig mensen bijna fulltime heel lang van tevoren bezig moeten zijn met allerlei regelwerk. Het programma wordt dus meer spontaan en gaat ook meer de creatieve kant op. Maar goed: genoeg verklapt, de rest volgt nog!

Re: [HE]Bokt op Horse Event 2019

Link naar dit berichtGeplaatst: 11-07-19 09:24
door Palmera
Een zichzelf regulerend programma? :')

Link naar dit berichtGeplaatst: 11-07-19 09:53
door Oscar
Ja :D
Of ja, een soort van dan :))

In het verleden hadden we altijd een heel strak schema in de lounge met sprekers, kennismakingsclinics, workshops, voorinschrijvingen, loungebezetting met onze teamleden etc.etc.
Dat waren mooie programma's, maar ook programma's waar ontzettend veel tijd in ging zitten, het aantal manuren was nauwelijks te tellen. Waarschijnlijk weten jullie wel dat er aan de beheerkant e.e.a. veranderd is en dat betekent ook we minder tijd hebben om alles zo strak te organiseren. Daarbij speelt mijn gezondheid natuurlijk ook een rol. Ik probeer zoveel mogelijk te doen wat ik kan, maar m'n gezondheid laat het helaas niet toe om alles over te nemen zoals het voorheen was. We roeien dus met de riemen die we hebben en daar hebben we de laatste tijd met het team ook goed over nagedacht. We willen wel graag actief blijven op HE omdat het een mooi evenement is en de ideale manier om met onze gebruikers in contact te komen. Vandaar ook de keuze om er, weliswaar in een andere vorm, wel te zijn en er met onze beperktere mogelijkheden toch iets moois van te gaan maken :)

Re: [HE]Bokt op Horse Event 2019

Link naar dit berichtGeplaatst: 13-07-19 10:13
door bridget_vd
Vanaf welke leeftijd kan je reporter zijn en wat hoort daar allemaal bij?

Link naar dit berichtGeplaatst: 14-07-19 11:51
door aniek1985
Hier staat meer informatie over de reporters: [VN] Bokt.nl zoekt reporters en fotografen voor Horse Event 2019

Re: [HE]Bokt op Horse Event 2019

Link naar dit berichtGeplaatst: 14-07-19 11:56
door bridget_vd
Ah, jammer..... Wordt bijna veertien maar had het leuk gevonden om mee te doen als fotograaf, net een nieuwe camera gekocht. Misschien over een paar jaar!

Link naar dit berichtGeplaatst: 09-08-19 13:56
door Amaryllis
Is er al meer bekend over het programma? Ben benieuwd wat het geworden is! :)

Re: [HE]Bokt op Horse Event 2019

Link naar dit berichtGeplaatst: 09-08-19 16:07
door Oscar
In grote lijnen wel :j
We zijn nog bezig met wat details, maar ook dat gaat lukken.
Ik verwacht dat we volgende week meer nieuws hebben :)

Re: [HE]Bokt op Horse Event 2019

Link naar dit berichtGeplaatst: 22-08-19 20:53
door Zephyr
Dit jaar rij ik met mijn paard Zephyr weer mee met de clinic Gelderse paarden in de sport. Onwijs veel zin in. Daarna hoop ik nog even rond te kunnen kijken, maar dat ligt eraan of ik Zeph ergens op stal kan zetten oid. Hij gaat namelijk altijd voor, dus ik laat hem niet lang op de trailer staan...